13 Ocak 2011 Perşembe

1 ocak ta kızım Beyza nın doğumgünüydü. 2008 de, tam da yeni yıla girerken gece saat 00.30 gibi doğdu benim minik prensesim:) Halâ inanamıyorum artık 3 yaşını bitirdi. Beyza'nın arkadaşlarını ve benim arkadaşlarımı çağırdığımız bir doğumgünü hazırladık Beyza'ya. Birlikte balon şişirdik, arkadaşları için minik kavanozlarda jelibon ve bonibonlar hazırladık, tatlılar börekler yaptık ve hep beraber afiyetle yedik:) güzel fotoğraflar çektik, güzel bir sohbet ettik, güzel bir kuran okuduk ve güzel bir dua ettik. Bütün çocuklar için... Bir annenin çocuğuna duyduğu sevgi ve merhamet duygusu Allah'ın rahmet sıfatının kullarındaki tecellisidir... Allah'ım ne büyüksün... Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese hayırlı bir evlat versin inşallah...

3 yorum:

  1. merhaba canım. meleğinin yeni yaşı kutlu olsun inşallah. Mevlam hayırlı afiyetli bereketli bir ömür ihsan eylesin. Anlatığına göre çok eğlenmişsiniz:) biraz fotoğraflasaydın annesi bizde görseydik:)

    küçük kavanozlarda miniklere jelibon ve bolibon fikri çok hoşuma gitti :) Yav runun nice yaşlarını gör inşallah annesi. samimi duana da yürekten amin...

    YanıtlaSil
  2. beytiyecim yorumunu şimdi gördüm canım yaa..seni görmeden seviyorum. tanımadan. fotoğraf çektim ama eşim hala onları bilgisayara aktaramadı malesef. aktarabilirse hemen burdan yayınlarım. çok sevindirdin beni. bana dua etmeyi unutma olurmu? bu arada doğuma ne kadar kaldı canım?? :)

    YanıtlaSil
  3. canım benim bende senin yorumunu şimdi gördüm bir selam vereyim diye girmiştim. kalp kalbe karşıdır. bende seni çok sevdim gerçekten.

    inş. dualarımız birlikte olsun arkadaşım. Doğum 20 nisanda. gerçi tahmini tarih o. doğumevinde eğer doktorun günü o güne gelirse inş. birde bebek durursa o gün olur nasipse. 2 ay kaldı yani:)

    YanıtlaSil